Pasta de ghimbir

Pasta de ghimbir

Cantitati: 1 c (240 g)
Dificultate: mediu
Timp de preparare: 10 minute

Ingrediente :
1 1/2 cana (150 g) radacina ghimbir, cu coaja

Puneti radacina de ghimbir in vasul Vitamix .
Selectati viteza 1.
Porniti aparatul si cresteti treptat viteza pana la 10 , apoi apasati HIGH.
Mixati timp de 45 secunde , folosind dispozitivul de amestecare.
Acoperiti o folie de copt cu ceolofan si puneti gramajoare din aceasta pasta la distanta de 1/2-inci (1.3 cm.
Congelati pana cand acestea devin solide . Se patreaza in pungi de plastic.
Folositi jumatate din cantitate daca in reteta trebuie sa folsiti ghimbir macinat. Se poate pastra refrigerata timp de 3 saptamani, sau congelata timp de 6 luni.

Ti-a placut aceasta reteta? Spune-le si prietenilor tai!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email