BLENDER VITAMIX BARBOSS ADVANCE®

Specificatii:

cod: 10197 -0,9 L  Container si lama „Advance”
cod: 10103 – 1,4 L  Container si lama „Ice”
6 setari programate din fabrica cu 3 stadii de ridicare si optional abilitatea de a prepara bauturi personalizate, asigurand consistenta fiecarei retete
Sistem automatic de oprire
Culoare baza blender: rosu
Putere: 2 hp
Viteza: 1.500 pana la 22.500 rpm
Garantie: 3 ani
Aplicatii: Healthy food bar, fruit juice shop, restaurant si bar

DESCARCA FISA TEHNICA

Blender Vitamix BarBoss Advance 

Professional bar blender

BarBoss® Advance ocupa un loc special in linia blenderelor profesionale Vita-Mix®. Creat ca si The Professional Bartender’s Blender – BarBoss® Advance de la Vita-Mix®ofera intrerupere automata, puls control simplu de utilizat si un motor de mare sarcina proiectat sa deserveasca operatiunile unui bar. Pentru mai multe bauturi, intr-un timp minim – numai trei secunde este timpul necesar pentru a zdobi un recipient plin cu gheata! BarBoss® Advance este ideal proiectat sa se potriveasca locatiilor cu volum mare, cu fiecare dintre cele 6 programe simplu de utilizat.

Fiecare program combina viteza corecta si timpul pentru a elimina aglomerare comenzilor, permitand operatorilor sa aibe stabilitate de la locatie la locatie si functie de bautura preparata. Ca si optiune, aveti la dispozitie un programator ce va permite BarBoss® Advance, se creati bauturi unice. Datorita lamei pantetate din inox, aflata in interior si a Containerului XP, BarBoss® Advance realizeaza cele mai fine bauturi combinate in cel mai scurt timp posibil cu un minim de efort, permitand barmanului sa fie mai atent cu clientii.

Profituri mari din meniul de bauturi sunt simplu de obtinut – adauga gheata si amesteca!

Un reprezentant Vitamix va sta la dispozitie pentru orice intrebari legate de acest produs.