Specificatii blender Vitamix THE QUIET ONE:

– 1,4 L Container din policarbonat cu capac ermetic si lama XP

– Amortizor de sunet, durabil si usor de montat / demontat

– 6 programe presetate

– 34 de programe personalizabile

– 2 viteze rapide tip impuls

– Opțional reprogramare completa

– Funcție de auto-oprire la ridicarea amortizorului de sunet

– Culoare baza blender – negru

– Putere motor: 3 hp

– Viteza: 1.500 rpm –  22.500 rpm

– Watt: 1300 -1500 W

– Garantie: 3 ani

– Aplicatii: cafenele, hoteluri, restaurant, baruri, smoothie bars, cofetarii si gelaterii, unde acoperirea zgomotului echipamentelor este important

– De 4 ori mai silentios decat orice blender de pe piața

descarca fisa tehnica

BLENDER THE QUIET ONE®

The Quiet One® este cel mai silentios blender Vita-Mix lansat in 2011, permitandu-va sa amestecati orice fel de consistent a bauturilor la atingerea unui buton. Este ideal in mediu de lucru ce necesita un nivel redus de zgomot, oferind un confort ridicat clientilor dumneavoastra.

Blending Station® Advance are 34 programe pentru amestec, optimizate pentru intensificarea performantei. Controlul  puls pentru viteza de rotatie mica sau mare, adauga versatilitate pentru amestec in afara programelor, in timp ce Controlul Variabil are 93 de viteze disponibile pentru flexibilitate extrema. Aceste programe vor amesteca practic toate retetele de bauturi! Fiecare program combina viteza corecta si timpul pentru a elimina efortul inutil si poate fi personalizat in cazul bauturilor unice cu un simplu cip de programare.

Puternicul motor de 3 hp amesteca si mixeaxa ingredient dense, fara a se supraincalzi. Beneficiind de un display vacuum fluorescent, Blending Station® Advance, prezinta informatii utile, vizibile din orice unghi cum ar fi: numarul programului, viteza, numar de bauturi preparate, temperature motorului si intreruperile, toate acestea marind viteza si eficienta operatorului.

Un reprezentant Vitamix va sta la dispozitie pentru orice intrebari legate de acest produs.