BLENDER VITAMIX XL®

Specificatii:

5,7 L vas din policarbonat, capac ermetic, lama XL
Preparate reci sau calde
Extra 2,0 L Advance Container din policarbonat, capac ermetic
Suport amestecuri calde sau reci
Control variabil de viteza
6 programe pre-setate din fabrica
Functia pulse pentru oricare viteza selectata
Control variabil de viteza
Manual de retete inclus
Culoare baza blender – gri
Putere: 4,2 hp
Garantie: 3 ani
Aplicatii: restaurant, hoteluri, centre de conferinta si banchet, catering, restaurant de business, uzine, maternitati, spitale, chioscuri, stadioane, vanzatori stradali.

DESCARCA FISA TEHNICA

BLANDER VITAMIX XL®

Large capacity blender

Vita-Mix® XL® un blender professional clasa premium, avand caracteristici unice, fara rival in lumea producatorilor de blendere: motor de 4,2 hp, 5,7 L container! Aceste caracteristici unice permit reducerea timpului de procesare si marirea capacitatii volumului de produs obtinut, crescand gradul de eficienta al personalului si salvand timp pretios.

Designul unicat al lamei XL ofera un superior amestec cu un rezultat consistent imbunatatind gustul si elementele nutritionale iar curatarea este extreme de simpla datorita ergonomiei recipientului. Cu un singur impuls, acum poti crea multiple portii ( pana la 24 de portii de cate 250 ml fiecare) in mai putin de un minut!

Avand variator de viteza si pre-setari ale ciclurilor de timp, la fel ca si functia pulse pentru orice viteza, Vita-Mix® XL® permite crearea de meniuri multiple si optiuni de retete neexploatate pana in present!

Un reprezentant Vitamix va sta la dispozitie pentru orice intrebari legate de acest produs.