Politica ReturnareProdusele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei de urgenţă nr. 34/2014 din 04/06/2014, Publicat in MOF nr. 427 – 11/06/2014:
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului“.

Pentru ca stim ca alegerea unui blender sau a accesoriilor compatibile nu este intotdeauna usoara, suntem alaturi de tine. Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere inlocuirea produsului, returnarea contravalorii acestuia sau upgrade catre un alt model.

Plusam cu inca un lucru, si iti spunem ca se pot returna in 14 zile, atat produsele livrate prin curier sau prin posta cat si daca achizitia a fost efectuata direct din Showroom-ul nostru!

Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C