Sos cu alune si condiment miso
Sos cu alune si condiment miso
Cantitati: 2 3/4 c (660 ml)
Dificultate: usor
Timp de preparare: 10 minute
Ingrediente:
1 cana ( 240 ml) apa fierbinte
2 linguri ( 30 ml) sos soia
1 1/2 masura (45 ml ) zeama lime
2 catei de usturoi, curatati
1 bucata radacina de ghimbb, proaspata, curatata ( 17 g)
1 cana ( 267 g ) unt de arahide, nesarat
4 linguri ( 80 gr ) pasta alba miso
Mod de preparare:
Puneti pe rand, in ordinea indicata mai sus , toate ingredientele, in vasul blenderului.
Selectati viteza 1.
Porniti aparatul si cresteti treptat viteza pana cresteti treptat viteza pana la 10, apoi apasati butonul “High”
Amestecati timp de 25 secunde, pana cand obtineti cosistenta dorita. Folositi dispozitivul de amestecare pentru a impinge ingredientele spre lama vasului.