TEHNOLOGIA COMERCIALA VITAMIX

Pentru a produce cel mai performant blender din lume,Vitamix foloseste cele mai durabile materiale. Fiecare piesa a blenderelor Vitamix este atent selectionata si inspectata pentru a a asigura durata de viata lunga a blenderului, cat si performanta acestuia. Produsele comercializate de Vitamix sunt calitative, performante, iar diferenta se va observa de la prima utilizare.

Tehnologia blendelor Vitamix

ANSAMBLU CUTIT

Doar Vitamix utilizeaza lame din otel inoxidabil calit, modelat cu ajutorul laserului, fiecare muchie fiind extrem de bine ascutita. Nu va rugini o data cu trecerea timpului. Lama este foarte durabila si rezista la orice impact, oferint o blendare precisa si de calitate. Fiecare lama cuprinde doi rulmenti pentru a asigura stabilitate, mixare superioara  si o durata de viata prelungita.

MOTOR

Inginerii Viramix au pus foarte bine la punct fiecare design pentru a va oferi puterea optima cand aveti cea mai mare nevoie de aceasta – in timp ce blendati. Motorul are un sistem de racire care intra in actiune atunci cand acesta se supraincalzeste. Astfel investitia dvs va fi amortizata rapid, iar productivitatea va fi maxima.

VAS

Vasele Vitamix sunt concepute pentru a reduce scurgerile din jurul capacului, pentru a prelungi durata de viata al blenderului, si pentru a scurta procesul de curatare. Capacele sunt echipate cu un dop care se poate indeparta pentru a adauga ingredientele in timp ce preparati reteta. Toate vasele au garantie de un an.

CANALIZAREA AERULUI

Dupa multi ani de cercetari in ceea ce priveste circulatia perfecta a aerului in jurul morotului, inginerii Vitamix au descoperit modalitatea de a cananaliza cantitatea necesara de aer in locurile in care este cea mai amre nevoie. Rezultatul este vizibil, motorul este mai silentios, mai fiabil, care reduce timpul de prepararea al retetelor si costurile de Intretinere.

ELECTRONICA

Vitamix a creeat o balanta delicata intre partea electronica sofisticata si simplicitatea designului. De obicei, tehnologia complicata este sortita esecului. Vitamix a ales sa mentina un design cat mai simplu, pentru a asigura fiabilitatea, in timp ce va ofera o multitudine de programe in care puteti avea incredere.

*imaginile aparatelor prezentate pe site, sunt cu titlul de prezentare.